Opmaak voor Medaillehouder Veteraan

Voor het dragen van medailles op het veteranen tenue is er speciaal voor veteranen het Medaillehouder Veteraan ontworpen. De Medaillehouder Veteraan wordt tevens geleverd met een standaard zodat u uw onderscheidingen met trots een plaats kan geven.

Medaille opmaak Medaillehouder

Onze opmaak van medailles past feilloos op de houder. Als u bij ons uw medailles laat opmaken bent u ervan verzekerd dat het past op de houder. Natuurlijk zijn er meerdere bedrijven die medailles opmaken, met allemaal hun eigen bevestigingsplaten en afstanden van de bevestigingspennen op de achterzijde.

Bij het ontwerpen is veel aandacht besteed om zoveel mogelijk verschillend opgemaakte medailles, op deze houder te kunnen bevestigen. Mocht u aanpassingen nodig hebben op de Medaillehouder Veteraan of uw opgemaakte medailles, neem dan contact met BOVOMED-onderscheidingen op. Wij bekijken de mogelijkheden en ook voor het boren van een extra gaatje in uw Medaillehouder Veteraan bent u bij ons aan het juiste adres.

Medaillehouder voor Veteranen te koop

Wilt u de Medaillehouder voor Veteranen bestellen? Deze unieke, bijzondere en mooie stevige medaillehouder is perfect voor het dragen van uw medailles op uw veteranentenue! Te koop bij World of Veterans.

  • Meer dan 15 jaar ervaring!
  • Vakkundig handwerk, geen automatisering!
  • Eén persoonlijk aanspreekpunt!
  • Flexibele en snelle levering!