Opmaak onderscheidingen voor Schutterijen en schuttersgilden

Ere wie ere toekomt

Bent u lid van een schutterij of een schuttersgilde en wilt u de grootmodellen, kleinmodellen of batons van uw onderscheidingen en medailles vakkundig op laten maken? Kies dan voor BOVOMED-onderscheidingen! Benieuwd naar de mogelijkheden en voorbeelden? Die vindt u hier!

onderscheiding schutterijen 1
onderscheiding schutterijen 2
onderscheiding schutterijen 3
onderscheiding schutterijen 4
onderscheiding schutterijen 5

Ere wie ere toekomt!

De Limburgse schutterijen en de Brabantse schuttersgilden staan bol van historie, gebruiken en tradities. Daarbij draait het bij de schutterij en het schuttersgilde vooral om broederschap en sportieve competitie in onderlinge wedstrijden. Bijzondere prestaties worden beloond met onderscheidingen, medailles en gildenzilver. Als lid van een schutterij of een schuttergilde stelt daarom hoge eisen bij de opmaak van het grootmodel, het kleinmodel of de batons van uw onderscheidingen en medailles. En terecht, het is niet voor niets een blijk van waardering voor uw bijzondere prestaties. Dat begrijpen wij bij BOVOMED-onderscheidingen als geen ander. Ere wie ere toekomt!

Voorbeelden van opmaak

Het uniform van uw schutterij of uw schuttersgilde draagt u met trots en is essentieel voor de identiteit, tradities en gebruiken van uw schutterij of schuttergilde. Dat geldt natuurlijk ook voor alle onderscheidingen en medailles. Wij hebben ruim 14 jaar ervaring in het opmaken van onderscheidingen en medailles voor schutterijen en schuttersgilden. Velen van uw schut- en gildebroeders gingen u voor. Bekijk de foto’s en laat u direct overtuigen van de echte BOVOMED-kwaliteit!

Opmaak volgens uw wensen

Het dragen van onderscheidingen en medailles en het opmaken ervan is niet vrijblijvend. Vaak heeft iedere schutterij of schuttersgilde daar zijn eigen bijzondere tradities voor. Dat vraagt om maatwerk. En dat kunnen wij als geen ander bieden. Wij passen ons naadloos aan op de wensen en richtlijnen van uw schutterij of schuttersgilde!

Uw onderscheidingen of medailles van uw schutterij of schuttersgilde op laten maken?

Wilt u het grootmodel of het kleinmodel van uw onderscheidingen of medailles van uw schutterij of schuttersgilde door ons op laten maken? Dat kan! Vul dan het bestelformulier in. Zo zijn wij u snel van dienst. En heeft u vragen over de opmaak van het grootmodel of het kleinmodel van uw onderscheidingen of medailles? Bel of mail ons dan gerust!

Direct bestellen

  • Meer dan 15 jaar ervaring!
  • Vakkundig handwerk, geen automatisering!
  • Eén persoonlijk aanspreekpunt!
  • Flexibele en snelle levering!

Wat klanten over ons vertellen