Wat klanten over ons vertellen

Al sinds 2006 gaan we bij BOVOMED-onderscheidingen voor niets anders dan alleen de beste kwaliteit en de hoogste snelheid. En ontvangen we u met onze beroemde Brabantse gastvrijheid. Duizenden van uw collega’s wisten ons al te vinden en gingen u voor. Wat zij van ons vinden? Dat vertellen zij u graag zelf. Zien is immers geloven. U leest het hier!

Robbert van Rossum
Robbert van Rossum
16/08/2023
Goede service, grote vakkennis, goede kwaliteit werk en klaar terwijl je wacht bij de meeste dingen. Gemaakte afspraken en tijden worden in mijn ervaring standaard gehaald en/of nagekomen. Spullen opsturen en retour via de post is ook mogelijk.
Twan Klerks
Twan Klerks
07/07/2023
Vakman met hart voor zijn werk. Na het eerste contact via email een afspraak gemaakt om mijn medailles op locatie af te geven en binnen de kortste keren lag alles alweer netjes klaar. Enorm tevreden.
Fam. Berkhof
Fam. Berkhof
23/06/2023
Moest met spoed mijn medailles laten opmaken voor een fotoshoot. En was ook medailles kwijt. Binnen twee dagen waren de medailles opgemaakt inclusief de medailles die ik kwijt was. Snelle en goede service. Bedankt .
Peter Mensink
Peter Mensink
01/06/2023
Weer een aantal medailles, die perfect zijn opgemaakt. Voor 1 buitenlandse medaille is zelfs lint besteld in het betreffende Land.
familie Tuerlings
familie Tuerlings
31/05/2023
“Vakwerk” is het eerste woord wat mij te binnen schiet. Kundig, vriendelijk, fijne communicatie en snel. Ik liet mijn onderscheidingen opnieuw schikken met de draagvoorschriften van de politie. Resultaat is magnifiek! 🫡
hans pot
hans pot
24/04/2023
Bestelling gedaan binnen 2 dagen geregeld en het ziet er perfect uit. Top service
Erwin Meester
Erwin Meester
31/03/2023
Snelle service en vakwerk!
michel de gooyert
michel de gooyert
02/03/2023
Medailles laten opmaken door bovomed. Ziet er weer top uit.
Erwin
Erwin
17/01/2023
Vakkundige opmaak van topkwaliteit en snelle levering. Bedankt BOVOMED
  • Meer dan 15 jaar ervaring!
  • Vakkundig handwerk, geen automatisering!
  • Eén persoonlijk aanspreekpunt!
  • Flexibele en snelle levering!