Het verhaal van BOVOMED-onderscheidingen

Geen succes zonder verhaal. Dat geldt ook voor BOVOMED-onderscheidingen. Al sinds 2006 staan André Vogel en BOVOMED-onderscheidingen synoniem voor hoge kwaliteit en een ongekend gastheerschap. Dat blijkt ook uit de hoge klanttevredenheid. Maar wat maakt zijn succesverhaal nu zo uniek? Hij vertelt het u graag zelf.

Het CV van de militair lees je op zijn borst

“Defensie loopt als een rode draad door mijn leven. In 1981 kwam ik op bij de Koninklijke Marine. In 1986 volgde de overstap naar de Koninklijke Marechaussee. Al sinds de eerste dag heb ik een meer dan normale belangstelling voor de militaire tradities en de bijbehorende onderscheidingen en medailles. ‘Wat is het verhaal achter elke militair? Op welke missie is hij of zij geweest?’ Ik wilde alles doorgronden, het intrigeerde me enorm. Ze zeggen weleens: ‘Het CV van de militair lees je op zijn of haar borst’. En dat besefte ik maar al te goed. Zeker na mijn eigen uitzendingen naar de Sinaï, Cambodja, Joegoslavië, Irak en Afghanistan. Stuk voor stuk prachtige en indrukwekkende ervaringen. De bijzondere prestaties van militairen maakte ik van dichtbij mee en bewonder ik enorm. De daarbij behorende onderscheidingen en medailles zie ik als de verdiende erkenning en waardering. De opmaak van onderscheidingen en medailles moet dat ook uitstralen. Helaas zag ik dat dit beter moest. En dat kon!”

Van zolderkamer tot kantoorpand

In 2006 startten we BOVOMED-onderscheidingen met twee personen. Op een zolderkamertje. Zie je het voor je? Een grote stoere kerel met naald en draad, haha! Mijn collega’s gunden me de eerste opdrachten. En ik nam steekproeven af onder militairen: ‘wat kan en moet er beter?’ Al snel stond het water me – gelukkig-  aan de spreekwoordelijke lippen. De zolderkamer werd een garage en de garage werd al snel een bedrijfspand.

Opmaak voor onderscheidingen en medailles uit binnen- en buitenland!

Samen met drie zeer vakkundige naaisters ben ik nu dagelijks bezig met het opmaken van de meest uiteenlopende onderscheidingen en medailles. Niet alleen voor alle Nederlandse krijgsmachtdelen, maar ook buitenlandse onderscheidingen en medailles kunnen we -volgens de daar geldende regelgeving- opmaken. De meeste linten hebben we zelfs op voorraad liggen.

Dat geldt natuurlijk ook voor onderscheidingen en medailles van veteranen, de Nederlandse politie, brandweer- en douanepersoneel. En zelfs de Limburgse schutterijen en de Noord-Brabantse schuttersgilden weten ons regelmatig te vinden. Want ook die tradities verdienen een juiste en kwalitatieve opmaak van hun onderscheidingen en medailles. We denken mee, schakelen snel en zijn nagenoeg altijd bereikbaar. Dat geldt ook voor ons kantoor in Oirschot; in no-time zit je op alle uitvalswegen richting het hele land.

Rammelende onderscheidingen

In al die jaren is er één ding niet veranderd: we gaan voor niets minder dan de hoogste kwaliteit. Ik ben daarin ontzettend veeleisend. Alle door de naaisters opgemaakte onderscheidingen en medailles controleer ik zelf: ‘Zou ik het zelf willen dragen? Rammelt er ergens iets?’ Ik heb namelijk een enorme hekel aan rammelende onderscheidingen en rammelende medailles.

Van jezelf zeggen dat je goed bent, dat doe je niet snel. Maar volgens de lovende klantenbeoordelingen blinken we uit in kwaliteit, gastvrijheid, snelheid en flexibiliteit. Iedereen is in ieder geval van harte welkom, de koffie staat altijd klaar!”

  • Meer dan 15 jaar ervaring!
  • Vakkundig handwerk, geen automatisering!
  • Eén persoonlijk aanspreekpunt!
  • Flexibele en snelle levering!