Wie zijn onze klanten?

Wilt u weten voor wie we medailles en onderscheidingen opmaken? Lees hier wie onze klanten zijn!

Koninklijke Marine (KM)

Bent u militair in dienst van de Koninklijke Marine (KM) en wilt u het grootmodel, het kleinmodel of de batons van uw onderscheidingen en medailles vakkundig op laten maken? Kies dan voor BOVOMED-onderscheidingen! Wij verzorgen voor u de opmaak van uw onderscheidingen. Benieuwd naar de mogelijkheden en voorbeelden? Die vindt u hier!

Koninklijke Landmacht (KL)

Bent u militair in dienst van de Koninklijke Landmacht (KL) en wilt u het grootmodel, het kleinmodel of de batons van uw onderscheidingen en medailles vakkundig op laten maken? Kies dan voor BOVOMED-onderscheidingen! Benieuwd naar de mogelijkheden en voorbeelden? Die vindt u hier!

Koninklijke Luchtmacht (KLu)

Bent u militair in dienst van de Koninklijke Luchtmacht (KLu) en wilt u het grootmodel, het kleinmodel of de batons van uw onderscheidingen en medailles vakkundig op laten maken? Kies dan voor BOVOMED-onderscheidingen! Benieuwd naar de mogelijkheden en voorbeelden? Die vindt u hier!

Koninklijke Marechaussee (KMar)

Bent u militair in dienst van de Koninklijke Marechaussee (KMar) en wilt u het grootmodel, het kleinmodel of de batons van uw onderscheidingen en medailles vakkundig op laten maken? Kies dan voor BOVOMED-onderscheidingen! Benieuwd naar de mogelijkheden en voorbeelden? Die vindt u hier!

Nationale politie

Bent u in dienst van de Nationale politie en wilt u het grootmodel, het kleinmodel of de batons van uw onderscheidingen en medailles vakkundig op laten maken? Kies dan voor BOVOMED-onderscheidingen! Benieuwd naar de mogelijkheden en voorbeelden? Die vindt u hier!

Brandweer

Bent u in dienst van de Brandweer en wilt u het grootmodel, het kleinmodel of de batons van uw onderscheidingen en medailles vakkundig op laten maken? Kies dan voor BOVOMED-onderscheidingen! Benieuwd naar de mogelijkheden en voorbeelden? Die vindt u hier!

Douane

Bent u in dienst van de Douane en wilt u het grootmodel, het kleinmodel of de batons van uw onderscheidingen en medailles vakkundig op laten maken? Kies dan voor BOVOMED-onderscheidingen! Benieuwd naar de mogelijkheden en voorbeelden? Die vindt u hier!

Schutterijen en schuttersgilden

Bent u lid van een schutterij of een schuttersgilde en wilt u de grootmodellen, kleinmodellen of batons van uw onderscheidingen en medailles vakkundig op laten maken? Kies dan voor BOVOMED-onderscheidingen! Benieuwd naar de mogelijkheden en voorbeelden? Die vindt u hier!

  • Meer dan 15 jaar ervaring!
  • Vakkundig handwerk, geen automatisering!
  • Eén persoonlijk aanspreekpunt!
  • Flexibele en snelle levering!