Opmaak onderscheidingen voor de Koninklijke Luchtmacht

Ere wie ere toekomt

Bent u militair in dienst van de Koninklijke Luchtmacht (KLu) en wilt u het grootmodel, het kleinmodel of de batons van uw onderscheidingen en medailles vakkundig op laten maken? Kies dan voor BOVOMED-onderscheidingen! Benieuwd naar de mogelijkheden en voorbeelden? Die vindt u hier!

koninklijke luchtmacht medaille grootmodel
koninklijke luchtmacht batons
opmaak onderscheidingen koninklijke landmacht

Als militair in dienst van de Koninklijke Luchtmacht (KLu) stelt u elke dag de hoogste eisen. Moed en dapperheid zijn u niet ongewoon. U vraagt continue het maximale van uzelf, van uw collega en van uw materieel. En uiteraard stelt u die eisen ook bij de opmaak van het grootmodel, het kleinmodel of de batons van uw onderscheidingen en medailles. En terecht, het is niet voor niets een blijk van waardering voor uw bijzondere prestaties. Dat begrijpen wij bij BOVOMED-onderscheidingen als geen ander. Ere wie ere toekomt!

Voorbeelden van opmaak

De uniformen van de Koninklijke Luchtmacht evolueerden zich in de loop der eeuwen tot hun huidige vorm. Het luchtmachtuniform is essentieel voor de identiteit, tradities en gebruiken van de Koninklijke Luchtmacht (KLu) en u draagt het met trots. Dat geldt natuurlijk ook voor alle onderscheidingen en medailles. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in het opmaken van onderscheidingen en medailles voor militairen en veteranen van de Koninklijke Luchtmacht (KLu). Velen van uw collega’s gingen u voor.  Bekijk de foto’s en laat u direct overtuigen van de echte BOVOMED-kwaliteit!

Opmaak volgens officiële richtlijnen

Het dragen van onderscheidingen en medailles en het opmaken ervan is niet vrijblijvend. Daar gelden bijzondere regels voor. Wij kennen die als geen ander. De belangrijkste regel? De belangrijkste onderscheiding, medaille of decoratie draagt u het dichtst bij het hart. Wilt u meer weten over de opmaakregels van het grootmodel, het kleinmodel en de batons  van uw onderscheidingen en medailles? U vindt ze in het Besluit draagvolgorde onderscheidingen van de Kanselier der Nederlandse Orden.

Uw onderscheidingen, medailles of batons van de Koninklijke Luchtmacht (KLu) op laten maken?

Wilt u het grootmodel, het kleinmodel of de batons van uw onderscheidingen of medailles van de Koninklijke Luchtmacht (KLu) door ons op laten maken? Dat kan! Vul dan het bestelformulier in. Zo zijn wij u snel van dienst. En heeft u vragen over de opmaak van het grootmodel, het kleinmodel of de batons van uw onderscheidingen of medailles? Bel of mail ons dan gerust!

Direct bestellen

  • Meer dan 15 jaar ervaring!
  • Vakkundig handwerk, geen automatisering!
  • Eén persoonlijk aanspreekpunt!
  • Flexibele en snelle levering!

Wat klanten over ons vertellen