Opmaak onderscheidingen voor Douanepersoneel

Ere wie ere toekomt

Bent u in dienst van de Douane en wilt u het grootmodel, het kleinmodel of de batons van uw onderscheidingen en medailles vakkundig op laten maken? Kies dan voor BOVOMED-onderscheidingen! Benieuwd naar de mogelijkheden en voorbeelden? Die vindt u hier!

douane medaille grootmodel
douane batons
opmaak onderscheidingen douane

Ere wie ere toekomt!

Bij de Douane zet u zich dagelijks met hart en ziel in voor de veiligheid en gezondheid van de Nederlandse consument en alle circa 500 miljoen inwoners van Europa. Geen dag is hetzelfde voor u. Daarom vraagt u continue het maximale van uzelf, van uw collega en van uw materieel. En uiteraard stelt u die eisen ook bij de opmaak van het grootmodel, het kleinmodel of de batons van uw onderscheidingen en medailles. En terecht, het is niet voor niets een blijk van waardering voor uw bijzondere prestaties! Dat begrijpen wij bij BOVOMED-onderscheidingen als geen ander. Ere wie ere toekomt!

Voorbeelden van opmaak

Uw Douane-uniform draagt u met trots en is essentieel voor de identiteit, tradities en gebruiken van de Douane. Dat geldt natuurlijk ook voor alle onderscheidingen en medailles. Wij hebben ruim 14 jaar ervaring in het opmaken van onderscheidingen en medailles voor personeel van de Douane. Velen van uw collega’s gingen u voor. Bekijk de foto’s en laat u direct overtuigen van de echte BOVOMED-kwaliteit!

Opmaak volgens officiële richtlijnen

Het dragen van onderscheidingen en medailles en het opmaken ervan is niet vrijblijvend. Daar gelden bijzondere regels voor. Wij kennen die als geen ander. De belangrijkste regel? De belangrijkste onderscheiding, medaille of decoratie draagt u het dichtst bij het hart. Wilt u meer weten over de opmaakregels van het grootmodel, het kleinmodel en de batons van uw onderscheidingen en medailles? U vindt ze in het Besluit draagvolgorde onderscheidingen van de Kanselier der Nederlandse Orden.

Uw onderscheidingen, medailles of batons van de Douane op laten maken?

Wilt u het grootmodel, het kleinmodel of de batons van uw onderscheidingen of medailles van de Douane door ons op laten maken? Dat kan! Vul dan het bestelformulier in. Zo zijn wij u snel van dienst. En heeft u vragen over de opmaak van het grootmodel, het kleinmodel of de batons van uw onderscheidingen of medailles? Bel of mail ons dan gerust!

Direct bestellen

  • Meer dan 15 jaar ervaring!
  • Vakkundig handwerk, geen automatisering!
  • Eén persoonlijk aanspreekpunt!
  • Flexibele en snelle levering!

Wat klanten over ons vertellen