2020: een jaar om nooit te vergeten!

21 december 2020

Nu het jaar bijna ten einde is waarin we met zijn allen zo op de proef zijn gesteld en waarin het besef is gekomen dat we kwetsbaar zijn, is gebleken dat maar weinig dingen echt belangrijk zijn in het leven.

Eén daarvan is gezondheid maar ook de mensen rondom je heen die naar je om kijken. Dat het belangrijk is om de mensen rondom je lief te kunnen hebben en vast te houden als het eens even tegen zit. Dat is een groot goed!

Dit jaar mochten en konden we elkaar niet vasthouden en knuffelen. Ook al is daar zoveel behoefte aan. In tijden van nood zijn dat de zaken waar het om draait, elkaar tot steun zijn. Houvast zoeken als dat nodig is! Die arm om je heen en die geruststellende woorden: “Komt wel goed!”

Laten we er voor zorgen dat we ons er gezamenlijk doorheen slaan want er komt een tijd dat het weer beter zal gaan. Dat we dan nog eens terugkijken en zeggen dat er ook iets goeds uit voortgekomen is. Dat we weer nader tot elkaar gekomen zijn en dat de materialistische dingen, waar we zo naar op zoek waren, minder belangrijk zijn gebleken.

BOVOMED-onderscheidingen wenst u daarom fijne, gezonde en gezegende kerstdagen toe! Dat het nieuwe jaar er één mag worden in voorspoed!

André

BOVOMED

  • Meer dan 15 jaar ervaring!
  • Vakkundig handwerk, geen automatisering!
  • Eén persoonlijk aanspreekpunt!
  • Flexibele en snelle levering!