Medaillehouder voor Veteraan

23 oktober 2021

Veteranentenue

Vanuit de Stichting Veteraan en thuisfront is het initiatief genomen om op zoek te gaan naar hedendaagse veteranenpakken voor alle veteranen. Zodat zij deze tenues met trots kunnen gaan dragen. Dus voor actief en niet-actief dienende, jonge en oudere veteranen. In samenwerking met Rick Moorman, van de firma House of Men bedenker van dit concept, is het veteranenpak “Erkenning door herkenning” ontstaan. Met tussenkomst van veteraan Soraya “World of Veterans” en “Veteranentenue.nl” heeft het veteranenpak een platform gekregen bij onder andere het Veteranen Platform. Het pak is zo gemaakt dat de veteraan zijn/haar verhaal kan doen.

De medaillehouder

Al enige tijd zijn er achter de schermen verschillende partijen met elkaar in contact om een passende houder voor veteranen te maken. De doelstelling was om een passende medaille houder te maken met behoud van kwaliteit van het veteranentenue en mooie uitstraling van de onderscheidingen. De laatste paar weken hebben veteraan Jan Wildeboer (initiatiefnemer) en BOVOMED-onderscheidingen, samen de laatste aanpassingen gemaakt en de houders getest zodat de medaille platen overeenkomen met de houder.

Speciaal voor veteranen is het Veteranen logo verwerkt in de houder. De Medaillehouder Veteraan wordt tevens geleverd met een standaard zodat u uw onderscheidingen met trots een plaats kan geven.

Er zijn meerdere bedrijven die medailles opmaken, met allemaal hun eigen bevestigingsplaten en afstanden van de bevestigingspennen op de achterzijde. Bij het ontwerpen is veel aandacht besteed om zoveel mogelijk verschillend opgemaakte medailles, op deze houder te kunnen bevestigen. Mocht u aanpassingen nodig hebben op de Medaillehouder Veteraan of uw opgemaakte medailles, neem dan contact met BOVOMED-onderscheidingen op. Wij bekijken de mogelijkheden en ook voor het boren van een extra gaatje in uw Medaillehouder Veteraan bent u bij ons aan het juiste adres.

medaille houder veteraan

Medaillehouder voor Veteranen te koop

Deze unieke, bijzondere en mooie stevige medaillehouder is perfect voor het dragen van medailles op uw veteranentenue! Te koop bij worldofveterans.com. Alle rechten van de Medaillehouder Veteraan blijven bij de initiatiefnemers.

Bent u veteraan en wilt u uw onderscheidingen op laten maken?

Bent u van plan de Medaillehouder Veteraan te gaan bestellen, en wilt u er zeker van zijn dat uw onderscheiden erop passen? Neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Contact opnemen
  • Meer dan 15 jaar ervaring!
  • Vakkundig handwerk, geen automatisering!
  • Eén persoonlijk aanspreekpunt!
  • Flexibele en snelle levering!